Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota Verso képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota Verso - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota Verso
Keresés
Találatok száma - 4 db
A család új barátja: Toyota Verso

A család új barátja: Toyota Verso

A harmadik generációs, hétüléses Toyota Verso megújult külsővel és belsővel, megnövekedett méretekkel száll versenybe az egyterűek mára kissé talán zsúfolt szegmensében. Toyota Verso. Egy autó, ahol a méret a lényeg - a változtatások jótékony hatásait főként a hátul ülők értékelhetik, hiszen tágasabb fej- és lábtér fogadja őket. A csomagtér is nagyobb lett, használjunk két vagy három üléssort, a belső variálhatóság meg praktikusabb. A továbbfejlesztett Easy Flat-7 rendszerű üléseknek köszönhetően pedig a beltér átalakítása csupán néhány egyszerű mozdulat.

Az új Toyota Verso

Az új Toyota Verso

Elődjéhez hasonlóan az új Verso a Toyota Motor Manufacturing Turkey üzemében készül. Az Adapazariban lévő gyárat 1990-ben alapítottuk, s itt készült a Corolla Verso kifutó modellje, valamint a három-, és az ötajtós Auris. 2008-ban az üzem 3.423 munkatársa 60.594 darab Corolla Versot és 65.927 Aurist, vagyis összesen 126.521 autót gyártott. 2004 óta ebben az üzemben mintegy 430 ezer Corolla Verso készült el. 2008 szeptemberére a Toyota Motor Manufacturing Turkey üzemében az összes befektetés (a folyók és a tervezettek is) elérte az 1,038 milliárd eurót. Ebbe beleértendő az új Verso karosszéria alatti elemeinek és puha tapintású műszerfalának műanyag fröccsöntő üzemébe tett befektetés is. A Toyota Motor Manufacturing Turkey - hasonlóan valamennyi Toyota üzemhez világszerte - teljes mértékben elkötelezte magát a legmagasabb gyártási minőség mellett. E célból az üzem a tesztcellákban és valós körülmények között folytatott, felgyorsított tartóssági tesztek mellett kiterjedt kutatásokat is folytat, amelyek eredményeit visszatáplálja a termékfejlesztési körfolyamatba.

Bemutatkozik az új Toyota Verso

Bemutatkozik az új Toyota Verso

A harmadik generációs, hétüléses Verso megújult külsővel és belsővel, megnövekedett külső méretekkel és tengelytávval száll az egyterűek virtuális ringjébe. A méretbeli változtatások jótékony hatásait főként a hátul ülők fogják értékelni, hiszen jelentősen tágasabb fej- és lábtér fogadja őket; ráadásul mindhárom üléssor használata esetén is nagyobb lett a csomagtér az elődjénél. A továbbfejlesztett Easy Flat-7 rendszerű üléseknek köszönhetően a beltér átalakítása is csupán egyetlen mozdulat kérdése.

Toyota Verso képek

Toyota Verso képek

Ezen az oldalon képeket talál a Toyota Verso modellről. Egy kattintás és megtalálja hogyan néz ki az az autó, amit keres, valamint további modellek képei is megtalálhatóak. Toyota Verso mindenkinek, aki szereti, szeretné ...

Tuti menü