Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota RAV4 és Avensis képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota RAV4 és Avensis - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota RAV4 és Avensis
Keresés
Találatok száma - 7 db
Avensis leírás

Avensis leírás

Számtalan kihívás és megbeszélés összegzése után a Toyota bemutatja az új Avensist, amely valóban megérti vezetőjét, és nagyszerű vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt. Atletikus. Autentikus. Magabiztos. Finom, harmonikus vonalak. Agilis, erőteljes megjelenés, amely minden tekintetet magára vonz.

Enyhén frissült a Toyota RAV4

Enyhén frissült a Toyota RAV4

Alig észrevehető külső változásokkal érkezik a kereskedőkhöz az új modellév tiszteletére felfrissített Toyota RAV4. Indexlámpák kerültek a külső visszapillantók házába, új felniket toltak a szabadidőautó alá, átdolgozták a kerékjárati íveket, illetve kicserélték a lökhárítókat, valamint a hátsó lámpaburákat. Krómozott lett a hűtőrács, a kabinban pedig új anyagok gondoskodnak az eddiginél jobb minőségérzetről. Izgalmas új, feláras extrának ígérkezik a kis méretű monitorral egybeépített belső tükör

Harmadik generációs Avensis

Harmadik generációs Avensis

A Toyota Avensis 1998-ban jelent meg a piacon, mint a japán autógyár középkategóriás modellje. A nem különösebben izgalmasnak számító, de megbízható autó a kategória egyik ismert, de nem igazán karakteres szereplője lett. Az imázson szeretett volna minden bizonnyal változtatni a Toyota akkor, amikor a 2009-es, harmadik generációs Avensist új, markánsabb vonalvezetéssel tervezték meg és dobták piacra.

Nagynak látszik

Nagynak látszik

Bármennyire is fejlett a technikája, bármilyen vonzó is a formája, és meglepően jók a tereptulajdonságai, mégiscsak kiforratlan autó az új Toyota RAV4. Apró bosszantásai, szereptévesztése nem váltották be a hozzá fűzött reményeimet. De ugyanakkor a RAV4 egy megbízhatóságáról híres Toyota, praktikus nagy munkabírású és takarékos.

Próbaúton az új Toyota Avensis kétliteres dízelével

Próbaúton az új Toyota Avensis kétliteres dízelével

Az elődmodell formavilágával ugyancsak belecsapott a nullás lisztbe', az addig kissé szürke vonalvezetésűnek tartott márka fityiszt mutatott minden akkori divatos trendnek, s markánsan egyéni rajzolatú karosszériával jelentkezett. Vállaltan megosztó formákból csak a legjavát mentette át a harmadik generációba - a hűtőrács körül vannak ismerős vonalak -, így letisztultabbnak, harmonikusabbnak, középkategóriához talán méltóbbnak érezzük a formát.

Toyota Rav4 2009 videó

Toyota Rav4 2009 videó

A megújult RAV4-et úttörő műszaki innovációk, magabiztos teljesítmény és alacsonyabb emisszió, szemet gyönyörködtető formaterv, valamint modern biztonsági jellemzők határozzák meg. A fejek megfordulnak utána, ráadásul rendkívül dinamikus, így minden adott, hogy a RAV4 kitűnjön a tömegből. Legfejlettebb technológiáinkat alkalmaztuk, hogy vezetése valóban örömteli és üdítő legyen. Nincs ez másképp az új 2,2 D-CAT 150 motorral és 6-fokozatú automata váltóval szerelt RAV4 esetében sem.

Toyota Rav4 meghatározás

Toyota Rav4 meghatározás

A Toyota RAV4 Sol felszereltsége: Elektromos, fűtött külső visszapillantó tükrök, Ködfényszóró, Könnyűfém felni, Tetősín, ABS és EBD, VSC (menetstabilizáló rendszer), BA (fékasszisztens), TRC (kipörgésgátló), Vezető- és utasoldali légzsák, Oldallégzsák elöl, Függönylégzsák elöl és hátul, Központi zár távirányítással, Állítható magasságú kormány és vezetőülés, Automata légkondicionáló, Elektromos ablakemelő elöl és hátul, Elektromos fényszórómagasság-állítás, Szervokormány, Bőr kormánykerék és váltógomb, 50/50 arányban dönthető, tologatható, kivehető hátsó ülés, Kormányról vezérelhető beépített rádió CD lejátszóval

Tuti menü