Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota IQ és Urban Cruizer képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota IQ és Urban Cruizer - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota IQ és Urban Cruizer
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alig 4 liter 100 km-en

Alig 4 liter 100 km-en

Az európai piacon a napokban megjelent Toyota iQ egy nagyon formabontó kis autó. Például az IQ-ba 3+1 ülés is befért a Smart Fortwo-nál alig nagyobb karosszériába. Ez a kifinomult, nagyvárosi kisautó három méternél is rövidebb. A forradalmi formatervezési és mérnöki megoldásoknak köszönhetően a Toyota egyre bővülő városi modelljeinek legújabb tagja született meg. Az iQ az individualitás és a minőség kifejeződése, célja annak a nagyvárosi mobilitásnak, kifinomultságnak és igényességnek a megvalósítása, amit a modern vásárlók megkövetelnek. És hogy mennyit fogyaszt?

Bemutatkozott a Toyota Urban Cruiser

Bemutatkozott a Toyota Urban Cruiser

Hobbiterepjárókra hasonlító kisautót dob piacra jövő év elején Európában a világ legnagyobb autógyártója. Az Urban Cruiser kétféle motorral, és akár összkerékhajtással is megvásárolható lesz.

IQ, csak okosoknak

IQ, csak okosoknak

Az 500-as Fiat óta nem volt autó, amit annyira vártam volna, mint a Toyota iQ-t - és ebbe beletartozik a Ferrari California tesztvezetés is. Imádom, amikor okos tervezők felrúgják az autókészítés alapszabályait, és megpróbálkoznak a lehetetlennel. Néha aztán sikerül nekik, néha nem. Hogy mire jutottak az iQ-val? Olvassanak csak.

Megérkezett az Urban Cruiser

Megérkezett az Urban Cruiser

Olyan persze nincs a szakmában, hogy egyterű városi hobbiterepjáró, a kedden a szalonokba érkezett Toyota Urban Cruiser azonban akár teremthet' is ilyen kategóriát.

Miniatürizáció - Toyota IQ

Miniatürizáció - Toyota IQ

A Toyota IQ megcsinálta! Kevesebb, mint három méteren négy ülés! Óriási! Illetve pont, hogy nem! Inkább csúcskicsi'! Mindenesetre alighanem új világrekord.

Toyota iQ (2009) 1,0 teszt

Toyota iQ (2009) 1,0 teszt

Végre megérkezett a japánok évek óta várt, három méternél rövidebb minije, amely a gyártó szerint a 21. század városi járművének archetípusa. Az egyliteres motor hajtotta kisautó a márka szerint kiváló ötletekkel és remek minőséggel hódít majd. Lássuk, hogyan teljesít az iQ hazai környezetben, a budapesti mindennapokban.

Toyota Urban Cruiser - kistestvért kap a RAV4

Toyota Urban Cruiser - kistestvért kap a RAV4

A jövő hónapban ismét Európára figyel az autós világ, március 6-án nyílik a 78. Motor Show Genfben. Az előzetes hírverés már megkezdődött, a gyártók szinte naponta szivárogtatják ki az ászok fotóit.

Tuti menü