Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota Hilux képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota Hilux - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota Hilux
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elpusztíthatatlan tradíció

Elpusztíthatatlan tradíció

Robusztus, átgondolt technológiájával és tartósságával a Hilux nemcsak a Toyota, de az autóipar történetében is kiemelt helyet érdemelt ki négy évtizedes pályafutása során. Természetes hát, hogy modellváltások során az autó legfontosabb tulajdonságai érintetlenül maradnak; ugyanakkor az autó minden generációja még markánsabb és erőteljesebb, egyben pedig komfortosabb is, mint elődje. Negyven év alatt tizenkétmillió vevő választotta a Hiluxot. A rendkívül népszerű pick-up öt kontinensen, öt generáción át bizonyított, és a most kapható, hatodik kivitel már bevezetésekor azonnali sikernek bizonyult. A Hilux tehát megmutatta, mire képes, és újabb kihívásokat keres, megy elébe a piaci igényeknek, hogy új vásárlói köröket hódítson meg. Senki sem vitathatja, hogy a Hilux a világ egyik legsokoldalúbb járműve, s az európai piacon egyre magasabb hőfokon izzó pick-up láz újabb lehetőségeket tár fel előtte. A szabadidős, prémium haszonjárművek vevői ma már teljes joggal várják el, hogy autójuk a luxusterepjárókéhoz közelítő kényelmi szolgáltatásokat és menetteljesítményeket ötvözze a verhetetlen terepalkalmassággal és remekül kihasználható teherbírással. Ezzel az igénnyel új vevőkör született.

Reklám videó

Reklám videó

Most a készletről rendelt gépkocsik esetében minden változat nettó 345 000 Ft árelőnnyel érhető el. A Toyota Hilux egyet jelent az elnyűhetetlenséggel! Kiemelkedő képességei mind a legváltozatosabb terepen, mind a kényelem területén vitathatatlanok, így Ön teljes mértékben a munkájára vagy éppen a hobbijára koncentrálhat. Igényesen kialakított, személyautóhoz méltó belső tere kifinomult életérzést sugall. Állítsa össze az elképzeléseinek megfelelő Hilux modellt a Toyota Pénzügyi Zrt. autóválasztó szolgáltatásával, és készítse el személyre szabott

Toyota Dyna, Hilux kisteherautók értékesítése

Toyota Dyna, Hilux kisteherautók értékesítése

Toyota Dyna, Hilux kisteherautó, haszongépjármű eladás, lízing, bérbeadás beszámítással is, egyedülállóan nagy raktárkészletből. A Galgóczi Autó Kft az ország egyik legnagyobb márkafüggetlen kishaszongépjármű kereskedője. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb típust és felépítményt! Nagy raktárkészletünk alacsony árakat és gyors kiszolgálást garantál

Toyota Hilux bontó

Toyota Hilux bontó

10 éve az első Toyota Hilux vásárlásával indult a Hilux Szerelem melyből hivatás lett. Ez idő alatt rengeteg elégedett vásárló és ügyfél használja a tőlem vásárolt Hilux-ot, Hilux alkatrészt. Az autópiac hanyatlásával a hilux alkatrész-kereskedelem vette át a vezető szerepet. Mára elég széles paletta áll rendelkezésre a bontott és új hilux alkatrészeknek. A megszerzett tapasztalatokat hasznosítandó, közeli terveim közt szerepel a Hilux-ok javítása, karbantartása, egyedi igények szerinti átépítése.

Toyota Hilux meghatározás

Toyota Hilux meghatározás

Alig több mint két hónapja írtunk az új Toyota Hiluxról. Akkor csak kicsit mentünk terepre vele, főleg közúton hajtottuk, a pénteki magyar premieren viszont szügyig gázoltunk vele a sárban. Mielőtt az izzasztó félórácskáról, gyorsan a kötelezőt: itthon a pickupok eladása darabszámban stagnál, részesedésük viszont csökkent, idén a piac mindössze egy százalékát adja a szegmens. Ezen az egy százalékon a Toyota, a Nissan, a Mitsubishi, a Mazda és a Ford osztozik ismert modelljeivel, felépítésileg 7,4 százalék volt szimpla, 3,2 százalék extra, míg 89,4 százalék dupla kabinos. Az összkerékhajtás egyeduralkodik, de néhányan keresik a hagyományos, hátsó kerekes modelleket is. Az új Hiluxból ilyen is, olyan is kapható.

Toyota Hilux szerviz

Toyota Hilux szerviz

Cégünk újonnan épült 600 négyzetméteres szervizébe várja kedves ügyfeleit Pomázon. Fő profilunk a Toyota Hilux típusú gépkocsik szervizelése, egyedi igények szerinti átalakítása. De szeretettel várunk más Toyota típusú járműveket is. Az olajcserétől kezdve más kisebb, nagyobb javításokat elvégzünk autóján rövid határidővel!

Tuti menü