Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota Hiace képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota Hiace - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota Hiace
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hiace tesztek, vélemények

Hiace tesztek, vélemények

A Toyota Hiace szinte sohasem a külsejével hódított hanem sokkal inkább azzal hogy ritkán hibásodik meg, az ülése kicsit kényelmetlen, a precíz váltókar dícséretet érdemel, a bal ajtón van ajtózseb a jobb oldalon azonban semmi, az átlagfogyasztása 9,5 liter. www.automotor.hu [Toyota Hiace 2.5 Tes Az autónak nincs sok ablaka, az oldalfalak függőlegesek így nehezen tapad meg rajta a hó, a magasságban állítható vezetőülés háttámlájával kell megküzdeni ugyanis nagy fokozatokban változtatható a dölésszöge, az ötfokozatú váltó finoman remeg.

Toyota Hiace 2.5 D-4D 4WD Panel Van

Toyota Hiace 2.5 D-4D 4WD Panel Van

Nem tudok síelni, a szánkózós korszakomból már kinőttem, a hóemberépítőből szintén, szóval igazából nincs miért rajonganom a hóesésért! Így hát nem is rajongok érte, sőt, megrögzött autósként kifejezetten utálom a téli körülményeket. Az autók és az emberek csak csúszkálnak, a közlekedés lelassul, és a kontroll..., na az egy pillanat alatt kicsúszhat a kezünkből. Rendben, elismerem, hogy szép látvány a nagy pelyhekben hulló hó - különösen karácsony napján -, de szigorúan csak az ablak mögül, egy finom süteménnyel vagy egy jókora hússzelettel a kezemben.

Toyota Hiace 2.5 D-4D Panel Van

Toyota Hiace 2.5 D-4D Panel Van

képgaléria Erre most nyilván felhördülnek Toyotáék: nemcsak kívülről terveztük át a karosszériát, hanem korszerűbb lett a fülkebelső is! Persze, persze... Csakugyan másképpen néz ki, mint a régi, de a Hiace sohasem a designjával hódított, inkább azzal, hogy a motor megbontása nélkül ment el egymillió kilométert, és úgy általában a tartós megbízhatóság, a zokszó nélküli kötelességteljesítés szobrának számít. Európa-szerte évi 15 ezer darabot vesznek belőle, s 365 ezer példány szolgál gazdája megelégedésére. Ehhez képest vajmi keveset számít egy kis designfrissítés - azt nézzék meg a képeken, s lépjünk is tovább. Lépjünk be a fülkébe! Na, ott kapunk hideget-meleget. Elsőre is szeretném magamra szabni az üléspozíciót. Kicsit hanyattfekvősen érzem magam, állítsuk csak meredekebbre azt a támlát! Hű, nem megy, ez már a legmeredekebb helyzete! Csak még egy rovátka kéne a meglehetősen durva fokozatonként működő mechanizmuson, de az hiányzik. Na, majd kijjebb húzom a volánt... Azaz húznám, ha nem csupán fel-le lenne állítható. Akkor majd én idomulok a kocsihoz, és mindjárt megpróbálok hozzászokni ahhoz, hogy fura helyre, az ülés és a kormány középvonalába került a fékpedál. Jó pon

Toyota Hiace meghatározás

Toyota Hiace meghatározás

Vannak dolgok az üzletben, amelyekben biztosnak kell lennünk. Függetlenül attól, hogy mi várja Önt a napi munka során, a Toyota Hiace kitartó munkabírása olyasmi, amire mindig támaszkodhat. A Hiace robusztus rugalmasságot kínál Önnek, emellett pedig megnyugtatóan magas szintű a biztonsága: a vezető- és utasoldali légzsák, valamint az ABS alapfelszereltség. Intelligens tervezés, nagyszerű használati érték, alacsony fenntartási költségek: a Hiace ideális partner ahhoz, hogy az üzlet jól menjen. Lépjünk be a fülkébe! Na, ott kapunk hideget-meleget. Elsőre is szeretném magamra szabni az üléspozíciót. Kicsit hanyattfekvősen érzem magam, állítsuk csak meredekebbre azt a támlát! Hű, nem megy, ez már a legmeredekebb helyzete! Csak még egy rovátka kéne a meglehetősen durva fokozatonként működő mechanizmuson, de az hiányzik. Na, majd kijjebb húzom a volánt... Azaz húznám, ha nem csupán fel-le lenne állítható. Akkor majd én idomulok a kocsihoz, és mindjárt megpróbálok hozzászokni ahhoz, hogy fura helyre, az ülés és a kormány középvonalába került a fékpedál. Jó pontot érdemel viszont a precízen megvezetett váltókar.

Tuti menü