Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota Corolla képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota Corolla - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota Corolla
Keresés
Találatok száma - 4 db
Felfrissült a Toyota Corolla

Felfrissült a Toyota Corolla

Felvarrta a Toyota a csak négyajtósként kapható Corolla ráncait, előre új lökhárító, hűtőrács és fényszórók kerültek, míg hátul a lökhárítót és a lámpaburákat cserélték le, valamint megújult a rendszámkeret is. Indexek kerültek a külső visszapillantókba és természetesen felfrissültek a könnyűfém felnik is.

Hivatalos oldal

Hivatalos oldal

A Corolla 2008-as modellévű modelleket most a készlet erejéig rendkívüli árelőnnyel érheti el a kampányban résztvevő márkakereskedésekben. Az 1.6L-es benzines modellek executive felszereltséggel, valamint 2.0L-es dízel változatok 1 170 000 Ft-os beszámítási kedvezménnyel vihetőek el.

Láthatatlan frissítés - Toyota Corolla Verso

Láthatatlan frissítés - Toyota Corolla Verso

A Corolla Verso eddig sem volt egy rossz egyterű, amit bizonyítanak az eladási mutatók is. Most azonban átesett egy olyan modellfrissítésen, amiből nem venni észre semmit. Csupán apró finomításokat eszközöltek a még kedvezőbb összkép és a további piaci siker érdekében.

Toyota Corolla meghatározás

Toyota Corolla meghatározás

TOYOTA COROLLA: Feladatközpontú, de nem túl látványos a Corolla műszerfala. A kormánynak csak a magassága állítható ... - Összehasonlító tesztünkben az alsó középkategória öt meghatározó képviselője, a Toyota Corolla, a Peugeot 307, a Renault Mégane és két újdonság, a Mazda3 és a VW Golf V 1,6 literes benzinmotorral méri össze tudását. A tét óriási: vajon a Golf visszaszerzi elveszített koronáját, vagy jobbnak bizonyul nála a japán vagy a francia konkurencia? Kontinensünkön a konkurenciaharc napjainkra éppen az alsó középkategóriában vált a legélesebbé, ezért az ötödik generációs Volkswagen Golf nehezebb helyzetben van, mint bármelyik elődje. Négy, számára legveszélyesebb kihívója közül kettő Japánból érkezett, a szintén vadonatúj Mazda3 és a Toyota Corolla, míg kettő francia színekben indul: a Peugeot 307 és a Renault Mégane. Ami a formavilágot illeti, a Volkswagen tervezői ennél a modellváltásnál is hűek maradtak a hagyományokhoz, és nem követnek tiszavirág-életű divatirányzatokat. Az új modell első pillantásra Golfként azonosítható, a hasonlóság az elődhöz főként elölről szembetűnő. A lámpák formája, a hűtőmaszk, de még a lökhárító is a bevált stílust követi. A kocsi sziluett...

Tuti menü