Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Toyota Aygo képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Toyota Aygo - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Toyota Aygo
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aygo 1.0 teszt

Aygo 1.0 teszt

Felbosszantott hörcsög módjára, teli pofazacskóval acsarog. Nem az a barátságos, tündi-bündi barbiautó, sokkal inkább nyughatatlan, belevaló, vagány csajokhoz passzol. Akiknek nincs idejük parkolással tökölni, de arra sem, hogy a kirakatok előtt lassítva figyeljék, milyen jól áll nekik az új kisautó.

Aygo 1.0 WT-i teszt

Aygo 1.0 WT-i teszt

2.860.000 forint egy miniért enyhén szólva is necces! Még akkor is, ha a felszereltsége majdnem fullos. Márpedig a Toyota Aygo tesztautónk pontosan ennyibe kerül(ne) a kereskedésekben! Így a kisautó nincs könnyű helyzetben az árérzékeny magyar piacon, de azért félteni sem kell túlzottan. Igazi divatcikk, menő formával, nagy presztízzsel. Ja, és az utastere még minket is meglepett! Hogy miért? Mindjárt kiderül!

Aygo 1.4 D teszt

Aygo 1.4 D teszt

A Toyota marketingesei kitaláltak egy játékszert jól menő városi fiataloknak. A célközönség nem ismeri az SZTK-t és a grenadírmarsot, van viszont iPodja és pörgeti a blogját.

Aygo leírás

Aygo leírás

A Toyota AYGO-ban felfedezhető a japán kultúra ihlette formaterv: a modern, divatos forma valódi egyéniséget sugall. Ugyanakkor a határozott vonalvezetésű jetskikre emlékeztető sportos és dinamikus karosszéria rendezett utasteret takar. Az AYGO magával ragadó vezetési élményt ígér, és annak szabadságát, hogy azonnal útnak induljon, amint kedve tartja.

Tuti menü