Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok - Hivatalos oldalak képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Klubok - Hivatalos oldalak - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Klubok - Hivatalos oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Corolla Club

Corolla Club

Szeretettel köszöntünk! Ebben a menüpontban le szeretném írni, hogy miért lett ez a club és jelenleg hol is tartunk a megvalósításában. Tóth Mátyás vagyok. Az én fejemből pattant ki ennek a baráti társaságnak a gondolata. Úgy alakult, hogy életem első autóját Édesapámtól örököltem, ami egy '85-ös AE82-es 5 ajtós Liftback corolla volt. A kertben állt 2 évet szegényke. Egy nyaramat rászántam mind időben, mind pénzben. Kilakatoltam és egy nagyon hálás kis autót sikerült belőle csinálnom. Nagyon megszerettem az autót. Sok apró dologgal, amiket az ember nem vesz észre egyből, mint pl hogy hol van a kilincs, hol vannak a kapcsolók, hosszú távon is milyen kényelmesek az ülések... Mindig azt mondtam a barátaimnak, hogy ezek a Japánok nem egy autót építettek az embernek, ami guruljon, legyen motorja, és elszállítson A-pontból B-be, hanem Az Ember köré építették az autóikat, hogy mindezek mellett még jól is érezze magát benne! Később meg kellett válnom tőle. Nem volt kérdés számomra, hogy milyen autó legyen a következő. Mivel anyagiak nem nagyon engedték meg az új TS corolla-t :), vagy 'Auris'-t, ezért AE92-re jutott a választás. Nézegettem sokáig, majd egy gyönyörű fényűre szert is tettem:)

Hilux klub

Hilux klub

Bemutatkozás Tisztelt fanatikus Toyota Hilux tulajdonosok és leendő tulajdonosok! Elsősorban nektek szeretném megnyitni ezt a weblapot. Szeretnék egy olyan klubot létrehozni ahol megoszthatjuk e márka tapasztalatait és hogy miért is szeretjük ennyire. Szerintem a miénk a legjobb-, legszebb-, a legmegbízhatóbb. Nevem Bolyki András, Mátraderecskén lakom. Sikerült egy rég áhított új 120 lovas Hiluxot vásárolnom az egri márkakereskedésből és egyből megfordult a fejemben,hogy egy egységes Hilux klubot alapítsak. A minap bejáratás céljából döcögtem úgy 2500-as fordulattal új autómmal az m3-as autópályán, amikor a belső sávban egy alacsonyan repülő új Hilux elment mellettem és dudaszó villogás meg kézfelnyújtás jelezte, hogy kistesó szevasz. Jóleső érzés töltött fel, hogy így megismerjük és tiszteljük egymást ez még jobban megerősített elhatározásomban. Először is egy webhelyet kell létrehozni, amiben a barátaim segítettek is, aztán egy logót kitalálni, ami kizárólagosan csak erre a típusra utal. Utánajárásom kiderítette,hogy toyotahiluxklub Ausztráliában van csak bejegyezve. A későbbiek folyamán szeretném velük is felvenni a kapcsolatot.

Hivatalos sport autó klub

Hivatalos sport autó klub

A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8,8 millió járművet értékesített¹ az öt kontinensen. A Fortune Global 500² legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó³, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk.

Toyota Anglia

Toyota Anglia

Angol nyelven találhattok információt a Toyotáról, ami innen nőtte ki magát: A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8,8 millió járművet értékesített¹ az öt kontinensen. A Fortune Global 500² legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó³, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk. A Toyota története a XIX-ik század végén kezdődik, amikor Sakichi Toyoda feltalálta Japán első elektromos szövőszékét, amely később forradalmasította az ország textiliparát. 1918 januárjában Sakichi megalapította a Toyoda Fonó és Szövő Vállalatot, s fia, Kiichiro Toyoda segítségével megvalósította élete álmát: 1924-ben megépítette az első automatikus szövőgépet. Két évvel később megalapította a Toyoda Automatikus Szövőszék Műveket. Apjához hasonlóan Kiichiro is feltaláló volt, s a 20-as években az Európában és az Egyesült Államokban tett látogatásai során nagy érdeklődés ébredt benne az akkor születőben lévő autóipar iránt.

Toyota Klub

Toyota Klub

A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8,8 millió járművet értékesített¹ az öt kontinensen. A Fortune Global 500² legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó³, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk.

Toyota Landcruiser, A Fórumban Börze rovatot nyitottunk

Toyota Landcruiser, A Fórumban Börze rovatot nyitottunk

A Fórumban Börze rovatot nyitottunk . Ingyenes hírdetési lehetőség mindenki számára. Regisztrálás után feltehetitek hírdetéseiteket !A Fórumban Börze rovatot nyitottunk . Ingyenes hírdetési lehetőség mindenki számára. Regisztrálás után feltehetitek hírdetéseiteket ! Toyota Landcruiser LJ73-hoz Új szélvédőkeretek (müanyag) ELADÓK - Tel:06/704555956

Toyota Magyarország

Toyota Magyarország

A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8,8 millió járművet értékesített¹ az öt kontinensen. A Fortune Global 500² legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó³, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk. A Toyota története a XIX-ik század végén kezdődik, amikor Sakichi Toyoda feltalálta Japán első elektromos szövőszékét, amely később forradalmasította az ország textiliparát. 1918 januárjában Sakichi megalapította a Toyoda Fonó és Szövő Vállalatot, s fia, Kiichiro Toyoda segítségével megvalósította élete álmát: 1924-ben megépítette az első automatikus szövőgépet. Két évvel később megalapította a Toyoda Automatikus Szövőszék Műveket. Apjához hasonlóan Kiichiro is feltaláló volt, s a 20-as években az Európában és az Egyesült Államokban tett látogatásai során nagy érdeklődés ébredt benne az akkor születőben lévő autóipar iránt.

Toyota Németország

Toyota Németország

Német nyelven találhattok információt a Toyotáról, ami innen nőtte ki magát: A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8,8 millió járművet értékesített¹ az öt kontinensen. A Fortune Global 500² legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó³, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk. A Toyota története a XIX-ik század végén kezdődik, amikor Sakichi Toyoda feltalálta Japán első elektromos szövőszékét, amely később forradalmasította az ország textiliparát. 1918 januárjában Sakichi megalapította a Toyoda Fonó és Szövő Vállalatot, s fia, Kiichiro Toyoda segítségével megvalósította élete álmát: 1924-ben megépítette az első automatikus szövőgépet. Két évvel később megalapította a Toyoda Automatikus Szövőszék Műveket. Apjához hasonlóan Kiichiro is feltaláló volt, s a 20-as években az Európában és az Egyesült Államokban tett látogatásai során nagy érdeklődés ébredt benne az akkor születőben lévő autóipar iránt.

Yaris Club

Yaris Club

Yaris modelleink most alap és Terra felszereltség esetén ingyen légkondícionáló berendezéssel vagy 200 000 Ft kedvezménnyel, Sol, Sport és Exe felszereltségekkel pedig bruttó 260 000 Ft árelőnnyel érhetőek el. Praktikum, modern megjelenés, kiváló minőség és a vezetés öröme: nem is találhatna jobbat a Toyota Yarisnál. Elég, ha rátekint a jövőt idéző formatervre, a lendületes vonalvezetésre, és máris egyértelművé válik: a Yaris egyedülállóan stílusos és dinamikus autó, és nem utolsó sorban, olyanok a Yaris dinamikus képességei, amilyeneket általában csak nagyobb autókban tapasztalhat meg. A megújult motorokkal, valamint az innovatív környezetvédelmi megoldásokat felsorakoztató Toyota Optimal Drive rendszerrel ezentúl nem kell a magával ragadó vezetési élmény kedvéért lemondania a kedvező fogyasztásról, és az alacsony CO2-kibocsátásról sem. A Yaris tökéletes választás mindazok számára, akik még többet szeretnének kihozni az életből.

Tuti menü