Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek , események képes leírás - Toyota.tlap.hu
részletek »

Hírek , események - Toyota.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toyota.tlap.hu » Hírek , események
Keresés
Találatok száma - 7 db
Auto News - a tesztportál

Auto News - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/toyota a Toyota tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Toyota személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Toyota tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Toyota teszt.

Autóipar Toyota hírek

Autóipar Toyota hírek

A Toyota közölte: kivonul egy a General Motorsszal közösen irányított vegyesvállalatból. A japán cég tájékoztatásai szerint a régi GM-mel már megkezdődtek a tárgyalások a New United Motor Manufacturing (NUMMI) felszámolására. A Toyota nehéz helyzetben van, kemény döntéseket kell hoznunk - kommentálta az AP-nek a döntést a japán autógyár szóvivője. Hozzátette: egy ideig eltart, amíg eldöntik, hogyan építheti le tevékenységét a kaliforniai székhelyű NUMMI. A vegyesvállalat sorsa akkor pecsételődött meg, amikor a GM közölte: kivonul a cégből. Röviddel ezután lezárták az autógyártó óriás ellen indult csődeljárást, a közös vállalat pedig most a régi GM része és bírósági felügyelet alatt számolják majd fel. A 1984-ben alapított NUMMI 4 600 főt foglalkoztat, a GM számára a Pontiac Vibe Station Wagont, a Toyotának pedig a Corolla és a Tacoma típusokat gyártja. A döntés annak ellenére született meg, hogy Kalifornia a Toyota legfontosabb piaca az Egyesült Államokban, az amerikai döntéshozók korábban az üzem megtartásáról tárgyaltak a céggel.

Hírkereső Toyota

Hírkereső Toyota

A Toyota közleménye szerint a jövő évtől megindítja Európában a hybrid gépjárművei gyártását, mely része a zöld technológián alapuló stratégiájának. 2010 közepétől megindul a hybrid meghajtású Auris hatchback típusok gyártása is a közép-angliai Burnaston üzemben. Európában 37,000 darab hagyományos meghajtású Aurist értékesített a Toyota, a típus 2007-es megjelenése óta. A jelenlegi típusokat az autógyár Angliában és Törökországban gyártja.

Hírmutató

Hírmutató

Lewis Hamilton magabiztos vezetést bemutatva, idei első győzelmét aratta a Hungaroringen, ahol a bajnoki esélyesek sehol sem voltak. A McLaren brit pilótája mögött a másik világbajnok, Kimi Raikkönen futott be a második helyen, a Red Bull ausztrálja, Mark Webber előtt. nnHamilton szinte a semmiből ugrott azélre, hiszen csapata borzalmasan kezdte az ideiévet,és az elmúlt futamon bemutatottújításoktól senki nem várt ekkora sikert.A világbajnoki címvédő idén előszörállhatott a dobogóra,és annak legmagasabb fokára, míg a mögötte befutó Raikkönen is csapata idei legjobb eredményét szerezte meg, miközben csapattársát, Felipe Massát altatják tegnapi balesete után.Webber a harmadik helyre hozta be a Red Bullt, mellyel felugrott a világbajnokság második helyére,ám lemaradásaígy is tetemes a listavezető Jenson Buttonnal szemben, aki csak a két pontotérő hetedik helyig jutott. A bajnoki címért harcbanálló Sebastian Vettel már a verseny első felében kiesett, ugyanis autójának bal első felfüggesztése megsérült a rajt utáni első kanyarban, mikorösszeért Raikkönen Ferrarijával.Nico Rosberg bízott abban, hogy felállhat

Opel Schiller

Opel Schiller

Opel Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz, Budapest vezető Opel kereskedése, Opel szerviz, opel autószalon, és opel használt autó. Minőségi garanciális Opel autók. A Schiller név az évek alatt egybeforrt az Opel márkával. Még ma is 10 emberből 9 fújja - kortól és nemtől függetlenül - a régi szlogent: 'Schiller Opel a szerviz szuper!'.

Toyota hírek

Toyota hírek

A Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója; 2006-ban több mint 8,8 millió járművet értékesített¹ az öt kontinensen. A Fortune Global 500² legjobb tíz vállalkozása között számon tartott Toyota a világ vezető vállalatai közé tartozik, s büszke arra, hogy a legnépszerűbb autógyártó³, ami a vállalat szerint a cég elkötelezett vevőközpontúságának eredménye. A Toyotát olyan értékrendek és alapelvek formálták, amelyeknek gyökereit Japánban, a cég alakuló éveiben kell keresnünk.

VeteránPark Toyota márkatörténet

VeteránPark Toyota márkatörténet

A VeteránPark portált az öreg autók és motorok iránt érdeklődők számára készítették. Az oldal azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy minél több információt összegyűjtsön a régi legendás, ma már oldtimer autókról. A típusleírások kiegészülnek az autóipar kezdeteit formáló személyiségek (mint például Galamb József, Johann Puch) bemutatásával, valamint a veteránautós közösséggel kapcsolatos hírekkel, információkkal és veterános klublistával. Megtudhatjuk továbbá, milyen veterános eseményekre látogathatunk el, a veteránvizsgák helyszíneit és időpontjait és mik a muzeális minősítés megszerzésének a szabályai. Az előbbieken túlmenően Magyarország aktuális veteránjárműveinek jegyzékét is megtaláljuk a weboldalon típusok és évjáratok szerinti bontásban. A VeteránPark oldalai wiki rendszerben épülnek fel. Így bárki - aki szívesen megosztaná tapasztalatait - szerkesztheti azokat, bejegyzéseket írhat, illetve új tudnivalókat, beszámolókat és fotókat tölthet fel.

Tuti menü